Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Taller a l’hort urbà Horstik

juny 2 / 6:30 pm 9:00 pm

Fenologia,la ciència ciutadana i el canvi climàtic

sala mirador (Primera planta)

Es durà a terme un taller en el qual s’explicarà què és la fenologia, la ciència ciutadana i el canvi climàtic. Es reconnectarà la ciutadania de Barcelona amb la natura. Re-conectem la ciutadania de Barcelona amb la natura, organitzat per L’observatori ciutadà RitmeNatura, coordinat pel CREAF i l’SMC i amb col·laboració de la UAB,  amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona i en col.laboració amb la Nau Bostik.

Gratuït i sense inscripció

Barcelona Reconnecta és un projecte de ciència ciutadana realitzat a l’àmbit geogràfic de Barcelona per part de l’observatori ciutadà RitmeNatura del CREAF, la xarxa FenoCat del SMC i la Universitat Autònoma de Barcelona des de novembre de 2022 gràcies a la col·laboració del Pla d’acció per l’emergència climàtica 2030 de l’Ajuntament de Barcelona.

El seu objectiu principal és el de facilitar la reconnexió de la població de la ciutat de Barcelona amb la natura a través del monitoratge fenològic i sensibilitzar a la població de l’impacte del canvi climàtic en el seu entorn més immediat.

Gratuït