FAS-B-Fira d’Art Sostenible de Bcn

maig 28 / 10:30 am 7:00 pm

FAS-B, Fira d’Art Sostenible de Barcelona

Nau Pilar vers (nau bostik)

Diumenge 28 de maig la FAS-B aterra a la Nau Bostik per oferir una jornada artística i sostenible on gaudir de l’art més emergent.

FAS-B és un espai de visibilització d’artistes en procés formatiu mitjançant una fira de creacions artístiques i la impartició de tallers creatius. Pretén ser un espai intermig entre el món estudiantil i el gran mercat laboral de l’art i alhora ser un espai accessible, artístic, sostenible, divers i plural.

La FAS-B pretén donar visbilitat i cabuda a totes aquelles artistes que es troben en procés formatiu i encara no han fet el salt a la professionalització de la seva tasca. Així doncs, les firaires i talleristes són artistes emergents que estan estudiant i formant-se en escoles i centres d’arts i disseny i també de manera autodidacta. Comptem amb alumnes de l’EASD La Llotja, de l’Escola Massana, de la BAU, de la Facultat de Belles Arts de la Universitat de Barcelona, i molts centres formatius més!

FIRA ARTESANAL

La fira comptarà amb una vintena de stands on s’exposaran tota mena de creacions artístiques, entre ells: ceràmiques, il·lustracions, pintura, fotografia, joieria, roba i complements, accessoris fets amb ganxet, disseny gràfic i tècniques d’estampació, gravats i prints i fanzines de tota mena.

Entrada gratuïta!

TALLERS ARTÍSTICS

Alhora, es duran a terme tallers artístics on podràs aprendre noves tècniques artístiques i fins i tot podràs crear-te peces personalitzades, de manera sostenible i divertida. Els tallers requereixen d’inscripció prèvia! Participació per 5€

Esdeveniment organitzat per FAS-B en col·laboració amb la Nau Bostik i patrocinat per EADI Moda (Escola Atelier Disseny Moda Barcelona)

Gratuït