Exposició · el Observatorio

setembre 23 / 12:00 am setembre 24 / 8:00 pm

5.76 m2 / Fotografia Documental d’Autor

sala gandul (primera planta)

ÉS SETEMBRE, i una vegada més estem encantats de convidar-los a 5.76m2, l’exposició que recull els projectes desenvolupats per la dotzena generació d’autors que han realitzat el curs de Fotografia Documental d’Autor.

5.76m2 representa moltes coses. Un número abstracte que es torna material i concret a l’hora d’imprimir una imàtge i penjar-la en una paret; un procés eteri que pren forma a pols i força col·lectiva sostinguda en el temps; una figura aparentment plana però amb volum -com les capes visibles i invisibles d’una fotografia-; una invitació a mirar les coses des de nous angles i perspectives; les dimensions limitades d’un espai de treball que es va convertir en un lloc de trobada i aprenentatge infinits; i un “homenatge” a les generacions d’alumnes, alumnes, professores i professors que han passat per aquesta formació, animant-se a compartir els seus processos creatius i a aprendre les unes de les altres amb lliurament i generositat.

Durant el dissabte 23 i el diumenge 24, en la Nau Bostik, veniu a ser part de l’Observatorio.
Us esperem amb vermut i caloreta de fi d’estiu!

A manera de spoiler motivacional: aquesta setmana els anirem presentant els treballs que formen part de la mostra. Estigueu atentas!

Organitza: El observatorio
Gratuït