Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Cicle: Canvi de Paradigma Ecosocial

juny 15 / 6:00 pm 7:30 pm

Canvi de paradigma ecosocial

Sala Mirador (segona planta)

Cicle de sessions destinades a la ciutadania amb l’objectiu de debatre sobre un canvi de paradigma en l’àmbit ecosocial, i per caminar cap a un model de transició energètica amb una mirada decreixentista.

Totes les sessions seran a la Nau Bostik (Sala Mirador) de 18 a 19.30h. Requereix inscripció prèvia

Cicle de sessions
  • 25-05-2023: Energia i límits planetaris. Pinzellades d’una crisi sistemàtica. Ponent: Lluis González Reyes. Sessió destinada a parlar sobre la situació del sector de l’energia en l’actualitat lligada a la crisis de sistema en format xerrada-col·loqui.
  • 15-06-2023: Transicions ecosocials. Narratives contra el mite de la sostenibilitat. Ponent: Filka Sekulova. Aquesta sessió anirà destinada a debatre sobre els possibles models alternatius futurs per caminar cap a una transició ecosocial, en clau decreixentista.
  • 29-06-2023: Transicions energètiques. Renovables on, com i amb qui? Ponent: Sergi Saladié. es centrarà en el debat sobre les opcions reals dels models d’energies renovables en el sistema econòmic actual, i quins són els seus efectes.

Organitzat per Batec, un projecte d’intercooperació socioeconòmica d’entitats cooperatives i associatives, que treballa des de Barcelona per ser un referent en la transició energètica cap a un model sostenible, just i democràtic promogut des de l’àmbit de l’ESS. També organitza CICrA Jústícia Ambiental, cooperativa que desenvolupa l’activitat de l’equip, com a investigadores, docents i activistes en el camp del dret i de les ciències ambientals, és a través de la governança col·lectiva i horitzontal dins de l’economia social, solidària i ambiental.

Promou i finança Economia social i la Generalitat de Catalunya Departament d’Empresa i Treball i amb el suport de l‘Ajuntament de Barcelona.

Més informació