Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

7a Jornada de comunicació i acció social

juny 16 / 9:00 am 4:30 pm

Social Lab: ‘Actuar en temps de crisi’

Nau 53 (Planta Baixa)

Divendres 16 de juny, de 9:00h a 14:30h tindrà lloc una jornada de Social.catActuar en temps de crisi. És un espai de trobada de professionals de les entitats socials, responsables de comunicació, experts, estudiants, acadèmics i mitjans per compartir eines perquè les entitats socials puguin professionalitzar la seva tasca de difusió.

Enguany, l’esdeveniment oferirà a les entitats eines comunicatives per gestionar les crisis —les generals i les particulars que puguin esdevenir al si de les organitzacions— amb diferents propostes i tallers que els facilitin fórmules per afrontar les crisis i transformar els moments d’incertesa i dificultat en moments que facin créixer les organitzacions. 

L’experiència del Social.cat, que desenvolupa una tasca ingent com a altaveu de l’acció social al territori, ha detectat que el sector està atomitzat en milers d’entitats. Les més grans acostumen a tenir els recursos, el personal i les eines per engegar grans campanyes de comunicació, mentre que la majoria, més petites, i malgrat la feina que fan a favor del progrés de la nostra societat, sovint tenen problemes per comunicar el seu valor a la ciutadania. Per una banda, manquen recursos i, per l’altra, manca diàleg i espais oberts al coneixement, no només entre entitats, sinó amb les administracions, els mitjans de comunicació i la ciutadania en general. La jornada ‘Social Lab’ vol ajudar a teixir aquestes aliances. 

ENTRADA GRATUÏTA amb inscripció prèvia
PROGRAMACIÓ
  • 9.00-9.20h- Arribada
  • 9.20h-9.35h- Inauguració
  • 9.35-10.30h- Xerrada: Crisi, comunicació i confiança: reflexions des de l’ètica a càrrec de Begoña Roman
  • 10.30-11.15h- Esmorzar-networking a càrrec de Càtering Tsuru
  • 11.15-13.15h- Taller: La comunicació, una aliada quan vivim una ciris a càrrec de l’equip La Sembra
  • 13.15-14.30h- Taula rodona: Experiències des de la pràctica amb Elisenda Borreda, Francesc Viadel, Anna Aurich i Joan Francesc Cánovas. Moderada per Clara Congost, de Social.cat
  • Més informació de la programació