III Edició de La Juganera 15 juliol

juliol 15 / 6:00 pm 11:00 pm

Arriba la tercera edició de La Juganera: concerts a la Nau Bostik

Espais exteriors (Planta Baixa)

Amb una calor espatarrant i unes ganes esbojarrades de continuar fent malifetes perpètuament, la Comissió de Festejos de La Nau Bostik ha organitzat el Festival de La Juganera per tercer any consecutiu!

Aquest any l’activitat es concentrarà en 2 dies seguits de pantomima i juguesca a l’aire lliure, divendres 14 i dissabte 15 de juliol de 18 h a 23 h. Es tracta d’un festival comunitari organitzat per totes les entitats de la Nau Bostik i cada any intentem fer-la més grossa per perpetuar aquesta bonica tradició de treball entre totes. 

L’entrada és gratuïta i els concerts són a l’exterior. 
Seguim fent coses pel i per al territori!


DISSABTE 15 JULIOL

Ens treiem les lleganyes de la cara per seguir gaudint de l’espectacle estiuenc i gamberru!

🛟 1st Round: Sagresamba @sagresambapercussio , ens posarà les piles i ens trauran les ximpleries de sobre encetant la comitiva.

🛟 2nd Round: Engeguem els plats amb la Niña Mai @laninamai, Puntxa Discos referents en l’escena de la Latin Music, que ens farà un warm up, que no voldrem baixar-hi.

🛟 3rd Round: Provinent del laboratori de La Panchita Records @lapanchitarecords, històric i inoblidable segell discogràfic. Arriben Els Soul Adventurers, científics del ritme i valents sortejadors de perills, amb @matah i @Harnyroots, venen a la Nau Bostik a captivar-nos amb el reggae-soul més perforador i cranial.

🛟 4th Round: I per culminar l’espectacular vetllada tanquem amb The Parsimonians, @the.parsimonians un grup de versions boig i txuleta que ens rebentaran el crani amb els temazos de l’ahir, l’avui i el demà. Jugant amb lo rock, ska & punk.

Creiem que no cal dir res més!
No pots faltar a les dues grans vetllades de la Nau Bostik
.

🚨✊ Espai lliure d’actituds de merda!
🥛 Porta el teu got!
🍔🍉🍍 Espai amb beguda i menjar!


Col·labora: Fundació Mescladís, KAS Produccions, Quesoni, Top Manta, Sala Basiana

Patrocina: Moritz

Ajuntament de Barcelona – Districte de Sant Andreu

Gratuït