III Edició de La Juganera 14 juliol

juliol 14 / 6:00 pm 11:00 pm

Arriba la tercera edició de La Juganera: concerts a la Nau Bostik

Espais exteriors (Planta Baixa)

Amb una calor espatarrant i unes ganes esbojarrades de continuar fent malifetes perpètuament, la Comissió de Festejos de La Nau Bostik ha organitzat el Festival de La Juganera.

Aquest any l’activitat es concentrarà en 2 dies seguits de pantomima i juguesca a l’aire lliure, divendres 14 i dissabte 15 de juliol de 18 h a 23 h. Es tracta d’un festival comunitari organitzat per totes les entitats de la Nau Bostik i cada any intentem fer-la més grossa per perpetuar aquesta bonica tradició de treball entre totes. 

L’entrada és gratuïta i els concerts són a l’exterior. 
Seguim fent coses pel i per al territori!


DIVENDRES 14 JULIOL

🔥1st Round: Txupinazo amb la històrica Sagresamba, @sagresambapercussio col·lectiu de percussió del barri de La Sagrera, que donarà el tret de sortida a la Festa Major estiuenca de la Bostik.

🔥 2nd Round: Continua la jornada amb el brillant grup Moon Walkers band @moonwalkersband amb una lleugera brisa de frescor i un toc Jamaican Music (Ska & Rocksteady) encetaran la vetllada musical amb garbo i impaciència.

🔥 3rd Round: Continuant amb el son Jamaicà, aterren a la Nau Bostik les inigualables; Les Testarudes @lestestarudes. Venen a donar un cop sobre la taula, rebentant l’escena amb un Ska Rocksteady i amb l’escenari ben farcit de gent.

🔥 4th Round: I per acabar la fantàstica jornada, ens acompanyaranels Peko Selectors @pekoselectors, parella de masters del disco, que amb les ballaruques més sinuoses i culminants provinents del Jamaican style, li posaran la cirereta al pastisset.


Creiem que no cal dir res més!
No pots faltar a les dues grans vetllades de la Nau Bostik
.

🚨✊ Espai lliure d’actituds de merda!
🥛 Porta el teu got!
🍔🍉🍍 Espai amb beguda i menjar!


Col·labora: Fundació Mescladís, KAS Produccions, Quesoni, Top Manta, Sala Basiana

Patrocina: Moritz

Ajuntament de Barcelona – Districte de Sant Andreu

Gratuït