Els 3 nous murals de Bostik Murals

El 2 de març ha estat una gran jornada a la Nau Bostik on hem donat a conèixer el projecte Bostik Murals amb les artistes Núria Toll, Sergi Bastida i Juan Alonzo. Bostik Murals suma tres noves obres al seu conjunt artístic. Una jornada en què el públic va poder veure de prop com treballaven aquests artistes i conèixer el projecte Bostik Murals amb una visita guiada gratuïta. També es va clausurar l’exposició ‘Copia’, d’obra en risografia d’Elian Chali.

Us ensenyem els murals finalitzats que s’han pintat durant aquest dia.

L’obra de Núria Toll arriba a les parets de BostikMurals amb una peça protagonitzada per un colom, animal molt present a la ciutat de Barcelona. ‘És un colom que, com si fos un avi que es coneix la zona de tota la vida, diu allò de ‘esto antes era campo’’, explica l’artista. L’obra fresca, colorista i divertida de Núria Toll gairebé sempre està protagonitzada per animals, que crea a partir de formes geomètriques, i la presència de missatges on treballa el lettering.

Un galgo reclinat i de mirada impactant, que sembla interpel·lar l’espectador. Amb aquesta peça, l’artista SB vol denunciar i fer visible la problemàtica dels animals maltractats i abandonats, i animar la ciutadania a adoptar-los. Els retrats de gossos i gats són un tema recurrent en la seva obra, que vol recordar a la població la importància de donar una vida millor als animals que han patit aquestes situacions.

I finalment sumem aquesta nova peça de Juan Alonzo a la galeria de BostikMurals. Un paisatge oníric i melangiós, protagonitzat per una illa flotant, element recurrent en l’obra d’Alonzo. Mentre es pon el sol, un ésser de pedra fa malabars amb els seus pensaments i idees.