XES Barcelona- Els futurs que vindran

Presentació oficial de la XES Barcelona – Els futurs que vindran

El proper 17 de novembre es durà a terme la presentació oficial del projecte conjunt de les Xarxes Locals d’Economia Solidària de Barcelona (XES Barcelona), centrat en la ciutat. La jornada tindrà lloc a la sala Km14 de Nau Bostik.

Després d’anys de treball conjunt, finalment les xarxes d’economia solidària dels diferents barris de la ciutat s’han unit per crear una entitat que representi la feina feta a tot el municipi i faciliti l’articulació de totes elles.

La seva intenció és intentar imaginar plegades quin futur es vol per la ciutat de Barcelona.

Cartell oficial de la jornada “Els futurs que vindran” de la XES

Programació de la jornada

18:00- Per començar, la XES proposa un col·loqui entre David Fernández i Alba Hierro: “Què ens podem esperar del futur que vindrà? Cap a on caminem?”

19:00- Tasteig dels tallers de la campanya Futurs impossibles, impulsada amb Coòpolis i l’ODG, per imaginar juntes els futurs de diferents sectors estratègics a la ciutat de Barcelona en quatre escenaris possibles: energia, habitatge, alimentació i cures.

21:00- Actuació musical amb d’Anna Andreu, un petit refrigeri i servei de barra.

L’acte comptarà amb la conducció de la Berta Riera d’Impulsem, entitat participant a la XES Barcelona, i Eva Vilaseca, membre de la comissió d’ecologia de la XES i sòcia d’Espai Ambiental.

Data

17/11/2022

Horari

18:00-22:00

On

Nau Bostik, La Sagrera (Barcelona)

Estació de metro: La Sagrera (Línia Blava i Vermella)

Bus: 34 / 126 / B24 / H8 / N9 / V29 / V31

Per més informació