Ni un pas enrera💪

Donada la situació d’alarma sanitària generada pel coronavirus, l’equip de la Nau Bostik restarà tancada les properes setmanes.  Entenem que en aquests moments, la prudència i la responsabilitat social son prioritàries pel bé de la comunitat.

Aquests dies moltes de vosaltres restareu confinades a les vostres cases seguint les recomanacions de les autoritats en aquesta crisi del coronavirus. Son dies de fer activitats a casa; llegir, escriure, mirar pel·lícules o estar amb la canalla. Des de l’equip de la Nau Bostik pensem que és un bon moment per aprofitar i dedicar cinc minuts a dir la vostra sobre el futur de la Nau Bostik. L’Ajuntament  ha posat a disposició de la ciutadania un canal Decidim Barcelona per que tothom pugui opinar i fer propostes a desenvolupar durant aquesta legislatura.

És molt important que en aquesta consulta participeu el màxim de persones ja que aquesta participació serà un dels barems per defensar la continuïtat de l’espai. Entra al portal i digues la teva.


Com fer-ho?

1 Entrar al portal: https://www.decidim.barcelona/

2. Fer-vos un perfil/compte. És molt fàcil, un nom i cognom o pseudònim un correu electrònic i una contrasenya.

3. Anar a la Nau Bostik: https://www.decidim.barcelona/processes/PAM2020/f/3733/proposals/16892

4. Entreu i feu un comentari favorable a la Bostik. Us deixem el text base de mínims que hem consensuat des de la comunitat Bostik:

  1. Conservació del patrimoni industrial de l’antiga fàbrica incorporant cobertes verdes i plaques solars. Amb aquesta rehabilitació es conservaran els metres per usos socials amb sostres verds, convertint la Nau Bostik en un equipament energèticament autosostenible.
  2. Obrir un procés participatiu, per definir entre totes les entitats i veïnes del barri els seus usos. Aquest procés participatiu, vinculant, ha de ser monitoritzat per alguna entitat externa.
  3. Aprofundir en la mirada veïnal que manté l’espai, per tal que el projecte tingui una gestió comunitària, oberta, participativa i amb un pressupost que ho faci possible.

Tot i que això és la nostra proposta, fruit d’un debat entre la comunitat Bostik, podeu fer la vostra pròpia proposta o la dels aspectes que més us agraden, o que canviaríeu.

No us quedeu amb només la vostra opinió. Busqueu 5 persones del vostre entorn i feu-lis arribar aquest text.

Ni un pas enrere.

 


Nau Bostik