Festa fi de campaña – Amics de la Nau Bostik

InvitacionAmics

El proper dijous 12 de desembre de 18 a 20 hores serà un dia important per a la comunitat vinculada a la Nau Bostik. D’una banda tancarem la nostra campanya de micromecenatge que vam llançar a l’octubre i ho farem convidant a les 71 noves amigues de la Bostik. Una campanya que ha significat un nou impuls amb la figura d’amic/amiga de la Bostik; un status que a més de beneficiar-se d’alguns avantatges per assistir a diferents activitats que programa la Nau, també vol ampliar la participació a persones que de moment només han estat usuàries.

El segon motiu de la trobada és la presentació prèvia a les sòcies, amigues i residents del projecte “Green la Sagrera Horitzó 2020”. Un pas endavant en tant a proposta de futur. Un projecte que volem aprovar entre la comunitat Bostik en una assemblea oberta i que serà el punt de partida de la campanya per adherir entitats, col·lectius i veïnat, de cara a una proposta d’usos i model de gestió del que pensem pot esdevenir el nostre espai. Un espai que l’imaginem com una peça més inserida en el territori de La Sagrera i centre articulador del moviment associatiu i veïnal.

El dijous 15 de febrer farà 5 anys des que un grup de persones del barri de La Sagrera i d’altres provinents de diferents espais, equipaments que vam entrar en aquesta antiga fàbrica de cola. Cal recordar que aquesta fàbrica era un punt negre on la runa, la brutícia i materials altament contaminants eren part del paisatge del barri. Un espai on també tenia problemes socials associats amb la seva ocupació de persones sense recursos. Una antiga fàbrica que el veïnat evitava apropar-se quan queia la llum del sol. Cal, per tant, fer un altre pas endavant i el dijous 12 serà el tret de sortida de tota una estratègia que volem compartir amb tota la nostra gent però que a partir de Gener del 2020 obrirem la seva participació a totes aquelles persones que vulguin participar. Un espai que el pensem des de l’àmbit comunitari, on la sostenibilitat i les energies renovables transformin els sostres en espais verds, i la definició dels seus usos vingui donada per la màxima participació veïnal, fruit d’un procés col·lectius, amb uns criteris d’acord a l’emergència climàtica i les energies renovables.

Finalment el dia 12 acabarem amb un berenar-sopar a càrrec del nostre cuiner i usuari del coworking Xavier Martorell, al final del qual farem la tradicional foto familiar, que aquest any servirà com a felicitació de Nadal.Una imatge en la que volem condensar tota la nostra energia de cara a un 2020 que sigui la consolidació d’un model d’equipament. Un model que sense voler emmirallar-se en altres espais de la ciutat esdevingui en sí mateix una oportunitat irrepetible pel barri de La Sagrera.

Cal inscripció prèvia. Envia un correu a comunicacio@naubostik.com