L’ADN de la Fura dels Baus aterra a la Nau Bostik

La Fura dels Baus, que estrenarà el seu espectacle ADN al 40 Festival de Teatre d’El Ejido, aterrarà a la Bostik durant la setmana del 22 al 26 de maig per tal de preparar el seu espectacle i escenificar una mostra parcial d’algunes de les millors escenes dels orígens de la companyia. Una ocasió única, de veure la Fura, per a la gent que s’apropi a la Nau Bostik el dia 26 de maig.

La Fura i la Nau Bostik representen una manera d’entendre la cultura des dels màrgens del convencional, innovant en la simbiosi d’un escenari fabril únic a Barcelona com és la Nau Bostik i una manera transgressora de fer teatre com el que caracteritza a la Fura dels Baus.

D’aquesta forma es materialitza la fusió d’una manera de fer teatre reivindicant una experiència directa de participació, catarsi i estètica, tan llunyana en els temps tecnològics i virtuals en els quals vivim.

Amb ADN, La Fura dels Baus viatja als seus principis teatrals transgredint una vegada més l’statu quo regnant, sacsejant al públic i submergint-ho en un espectacle total, en el marc d’un dels espais més avantguardistes en aquest moment a l’escena barcelonina. Escenes d’Accions, Suz/O/Suz i Tier Mon, pertanyents a la primera trilogia de la companyia, nascuda als anys 80 seran assajades i amb un passi especial amb públic a la Nau Bostik el dia 26 de maig als 22:15.

Més informació a la pàgina de la Nau Bostik