Èxit als dijous a la fresca de setembre

Aquest passat mes de setembre vam omplir de cinema la Nau Bostik, amb els Dijous a la Fresca.

Bostik Film Fest i quatre festivals convidats han fet que l’estiu no s’acabi a l’agost, han portat la platja als nostres espais i ens han projectat tasts de les seves programacions.

El 07 de setembre, Sports Film Fest es va estrenar amb curtmetratges molt frescos i variats, l’Agustí Argelich com a director del festival i l’Azahara Moyano com a programadora ens van explicar i presentar el festival dedicat al món de l’esport que es celebra cada mes de maig a Barcelona.

El 14 de setembre ens van acompanyar Subtravelling, festival que podem gaudir quan hi som al metro, associat amb Seoul Metro International Subway Film Festival (SMIFF), aquets, són els dos únics festivals del món on el metro i els transports són els protagonistes!!!

Aquest dijous ens va acompanyar l’Axier Salazar director de Dantzariak (Curt guanyador de la primera edició de Bostik Film Fest) i la seva productora Agustín Saiz Rejado.

El 21 de setembre Solo para Cortos ens va acompanyar amb una selecció per reflexionar sobre l’actualitat que vivim, presentada per la Visi  i ….. . El festival organitzat pel casal de joves de Prosperitat  treballa la temàtica Social al món dels curtmetratges,  i es celebra el mes de març a l’Ateneu de Nou Barris.

El 28 de setembre l’apologia al cinema de gènere i fantàstic ha arribat als nostres espais amb Cryptshow, festival que es celebra a Badalona el mes de juny, creador i partícip del TAC (Terror Arreu de Catalunya).

Es va projectar Ringo d’Adrià Pagès Molina, curt guanyador del públic a Bostik Film Fest 2017.

La valoració d’aquests dijous és molt positiva, hem descobert un carreró amb encant a les Naus Bostik, hem tingut molt públic tots els dies, gent que ha repetit, gent que ha descobert curtmetratges, festivals i d’altres que han conegut l’espai i el projecte de les Naus Bostik.

Ara ens posem mans a l’obra amb la segona edició de Bostik Film Fest que es celebrarà l’abril del 2018. Obrim convocatòria el 16 d’octubre fins al 15 de gener, esperem els vostres curtmetratges!!! Des d’aquí volem obrir l’equip de treball a qui vulgui participar, si es així envieu-nos un mail a bostikfilmfest@gmail.com.

Tota l’informació del festival la podeu consultar a www.naubostik.com/bostikfilmfest

Visca el curtmetratge, el cinema i els espais culturals que ho fan possible!!!