Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

VIII Congrés d’Economia Feminista

març 16 / 9:30 am març 18 / 1:00 pm

16,17 i 18 de març- VIII Congrés D’Economia Feminista a la nau bostik

El VIII Congrés d’Economia Feminista se celebrarà per primera vegada a la ciutat de Barcelona del 16 al 18 de març del 2023, aquí a la Nau Bostik, després de les edicions de Bilbao 2005, Zaragoza 2007, Baeza 2009, Carmona 2013, Vic 2015, València 2019, Bilbao 2021.

El congrés estarà facilitat pel grup d’Investigació Dimmons (especialitzat en innovació econòmica, economia de plataforma i digitalització feminista), en col·laboració amb la Càtedra_Oberta Barcelona UOC en Economia Digital impulsada per lAjuntament de Barcelona, però parteix d’una forta vocació d’involucrar al màxim a la resta d’Universitats del sistema català i al teixit socioeconòmic.

VIII Congrés Economia Feminista 2023

CONSULTA LA PROGRAMACIÓ

El congrés té com a tema articulador l’economia (digital) feminista, per contribuir a desenvolupar el cos teòric i pràctic des de les teories feministes i l’anàlisi economies feministes de la revolució digital i la transició cap a la digitalització de l’economia i la vida. De tal manera, la dimensió digital serà el paraigua transversal d’aquest futur congrés.

Alhora, per donar continuïtat a les edicions anteriors, en la crida a contribucions, hem inclòs aquests eixos de partida – que podran ser modificats en funció de la resposta a la crida-: Macroeconomia, microeconomia, cures, política pública, epistemologies i metodologies feministes, i economia digital.

FORMATS I PROPOSTES

El congrés acollirà diversitat de formats i propostes que puguin arribar de la crida, per tal de combinar tres elements: intercanvi acadèmic, trobada d’economies feministes, i openspace/datathon digital, i conclourà amb una declaració final. El datathon està centrat en dades en violència de gènere.

INSCRIPCIONS Datathon

El congrés s’ha caracteritzat per ser un espai de trobada que desbordava els límits de la universitat. L’economia feminista sempre ha pretès no només ser un corrent de pensament econòmic sinó un marc transformador. És per això que partim del marc de la quíntuple hèlix i convoquem als diferents àmbits, acadèmia, entramat socioeconòmic, tercer sector, moviment feminista, feminismes en altres moviments socials, hackers, sindicats, entitats de l’ESS, ONG, institucions públiques i econòmiques.

El VIII congrés d’Economia Feminista prestarà una atenció especial a les lectures que de l’Economia es fan des de la teoria feminista de la tecnologia, l’economia digital i la digitalització de la vida.

UBICACIÓ

ENTITATS ORGANITZADORES

AMB EL SUPORT DE

AMB LA COL·LABORACIÓ DE

Nau Bostik

C/Ferran Turné 1-11
Barcelona, Spain Spain
+ Mapa de Google
933 40 83 50
Visualitza el lloc web de Recinte