VII Jornades de Renaturalització d’Espais i Entorns Educatius

octubre 18 / 9:00 am octubre 20 / 8:00 pm

VII Jornades de Renaturalització d’Espais i Entorns Educatius

Nau Espai 53 i Nau Andy Warhol (planta baixa)

El 18, 19 i 20 d’Octubre vine a les VII Jornades de Renaturalització d’Espais i Entorns Educatius a la Nau Bostik de Barcelona.

Per setè any consecutiu, la ciutat de Barcelona acollirà una nova edició de les Jornades de Renaturalització d’Espais i Entorns Educatius. Coorganitzada per l’Ajuntament de Barcelona, la Diputació de Barcelona, l’Institut Metropoli, l’Institut de la Infància i l’Adolescència de Barcelona, la Universitat Oberta de Catalunya i El Globus Vermell, la trobada posarà el focus en fomentar la renaturalització dels espais lliures, especialment dels entorns educatius, i la biodiversitat a la ciutat.

Les VII Jornades de Renaturalització d’Espais i Entorns Educatius es faran els dies 18, 19 i 20 d’octubre a la Nau Bostik, que es troba al carrer Ferran Turné número 1-11 de Barcelona. 

Amb la voluntat de promoure la renaturalització com una eina clau de resiliència urbana enfront dels nous escenaris que es presenten derivats de la crisi climàtica, representants d’administracions públiques, centres educatius, famílies i entitats formaran part de les VII Jornades de Renaturalització d’Espais i Entorns Educatius.

Mitjançant xerrades, taules rodones, espais d’intercanvi, taules de treball, visites guiades i espais expositius, es presentaran, compartiran i aproparan eines, procediments i exemples per a la implementació dels projectes de renaturalització de les escoles i dels entorns educatius.

Per a més informació, es pot consultar el programa complet de la trobada.


Les persones interessades poden formalitzar la seva inscripció gratuïta a través d’aquest enllaç.

Gratuït