Un nou Sostre: Presentació del podcast ‘Les claus’ de Crític i celebració dels World Habitat Awards

febrer 16 / 6:00 pm 9:00 pm

Un nou Sostre: Presentació del podcast ‘Les claus’ de Crític i celebració dels World Habitat Awards

El 16 de febrer de 18h a 21.00 hi haurà una trobada entre Sostre Cívic i World Habitat Awards aquí a la Nau Bostik, on es posarà sobre la taula l’habitatge cooperatiu com a referent mundial.

Durant l’acte es presentarà el nou pòdcast de Crític titulat ‘Les Claus’: una sèrie de capítols que servirà de guia per a qualsevol persona que es vulgui introduir en l’habitatge cooperatiu en cessió d’ús com a via alternativa real per accedir al dret a l’habitatge.

Entrada lliure!

Cartell d’Un Nou Sostre: Presentació de “Les Claus”, un podcast de Crític- Sostre Cívic

En un acte presentat per Laura Aznar, periodista de Crític, es podran escoltar les experiències directes de diferents dones sòcies de Sostre Cívic que ja viuen (o viuran aviat) en projectes d’habitatge de Sostre Cívic.

Per exemple, Alicia Conejero de La Balma (Poblenou, Barcelona), Maria Jesús Ezquerra de Princesa49Joana Casteleiro de Clau MestraMireia Font de El TurrósAurora Moreno, de Walden XXI.

També veurem l’estrena del nou vídeo corporatiu de Sostre Cívic, com a inici d’una nova campanya estratègica pel creixement de la cooperativa i que ajudarà al salt d’escala de l’habitatge cooperatiu en cessió d’ús a Catalunya.

Eva Ortigosa i Carlos Alcoba, membres del Consell Rector de Sostre Cívic, faran balanç i presentaran, breument, les principals línies mestres d’actuació de la nostra entitat per als anys que venen.

Però, sobretot, serà un acte de celebració. Per això també hi haurà música (DJ), menjar i begudes. Brindarem amb totes vosaltres per haver arribat fins aquí i per agafar forces per tot el que vindrà!

Sostre Cívic és l’entitat pionera al país en el foment de l’habitatge cooperatiu en cessió d’ús. Alhora és espai de participació d’un seguit de persones que volen promoure una alternativa d’accés i de tinença a Catalunya. Aposten per l’habitatge cooperatiu en cessió d’ús com a alternativa per accedir a l’habitatge

World Habitat Awards és una organització benèfica internacional, formada per un equip que treballa amb persones i projectes d’arreu del món. Donen suport i a aquelles accions que tenen un impacte positiu en les persones, les famílies i les comunitats. Lluiten per fer de l’habitatge no una inversió, ni un somni, sinó un dret bàsic per a tothom.

Nau Bostik Sala Km14

Carrer Ferran Turné, 1-11
Barcelona, Spain Spain
+ Mapa de Google
Visualitza el lloc web de Recinte