Presentació “La Pública: La política del comú”

maig 2 / 6:30 pm 9:00 pm

Presentació del segon número de La Pública a Barcelona

Dimarts 2 de maig tindrà lloc la presentació de la revista ‘La Pública 2: La política del comú’ aquí a la Nau Bostik a les 18.30h.

Revista ‘La Pública’ de la Fundació Sentit Comú

La Pública és una revista semestral sobre reptes actuals i polítiques transformadores; un projecte impulsat per la Fundació Sentit Comú dirigit per La Hidra. L’acte de presentació del segon número es durà a terme a la Nau Km14 de la Nau Bostik.

Comptarem amb Sara Moreno, Presidenta de la Fundació Sentit Comú, Ana Méndez, Coordinadora de la European Municipalist Network, Carolina Recio, Sociòloga a la Regidoria de Salut, Envelliment i Cures de Barcelona, Bru Laín, Investigador a la Universitat de Girona i finalment amb Rubén Martínez, editor de la revista i investigador de la Hidra.

És una revista que vol generar un espai des d’on pensar la innovació en les pràctiques polítiques, així com el desenvolupament de polítiques públiques, especialment de tot allò que té relació amb el feminisme, l’ecologisme, la radicalitat democràtica i l’avenç social.

Gratuït
Sobre la Fundació Sentit Comú

“La Fundació Sentit Comú neix amb l’objectiu de construir Sentit en allò que fem i cap on anem en un canvi d’època marcat per les crisis i les incerteses. Davant la complexitat del moment, sorgeix la necessitat d’un projecte col·lectiu i Comú que fomenti la construcció d’un nou Sentit Comú.

Sorgeix com un espai de reflexió, generació de pensament, intercanvi, diàleg i formació impulsat per Barcelona en Comú i Catalunya en Comú a finals de l’any 2021. Un espai que vol incentivar la participació ciutadana, l’acció política i la transformació social entorn d’aquests reptes. Un espai d’esquerres que respon a la necessitat de fomentar la recerca i la innovació en les pràctiques polítiques impulsades des del feminisme, l‘ecologisme, la justícia social, el municipalisme i la radicalitat democràtica. Un espai que vol promoure les expressions artístiques i culturals, així com la recuperació de la memòria històrica i democràtica.”


Nau Bostik