Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Jornada · On viure totes

octubre 17 / 6:00 pm 8:00 pm

Presentació de la Guia elaborada per Perviure Un lloc on viure totes

SALA MIRADOR (PRIMERA PLANTA)

El dimarts 17 d’octubre hi haurà la jornada de presentació de la Guia elaborada per Perviure Un lloc on viure totes. Guia pràctica per incloure pisos socials als projectes de cohabitatge, on es recullen diferents experiències i aprenentatges, i l’estudi Inclusivitat de l’habitatge cooperatiu en cessió d’ús, en coordinació amb La Dinamo. La jornada està adreçada a cooperatives d’habitatge, entitats socials, ESS, administració i persones interessades.

Serà a partir de les 18h a a la Nau Bostik de Barcelona i es podran seguir tant en format presencial com en línia. Les jornades compten amb el suport i col·laboració de La Dinamo, MigrESS, Fundación Nazareth, Grup cooperatiu TEB, Fundació Surt, Sostre Cívic, Punt de Referència, La Balma, La Renegà i Torrent Viu.

La sessió també es podrà seguir en format virtual (streaming). Inscripcions per a les dues modalitats aquí.

Podeu consultar el programa aquí i inscriure-us-hi aquí.

Més informació: Habitatge col·lectiu per viure


Acte organitzat per Perviure amb les entitats col·laboradores del projecte Singulars “Enfortim l’habitatge social i  inclusiu en el cohabitatge cooperatiu”: Punt de Referència, Grup Cooperatiu TEB, Fundación Nazareth, Surt, Sostre Cívic, La Renegà, Torrent Viu, i Fil a l’Agulla.