Festival de Concerts – SImfonic

juny 10 / 6:00 pm 10:00 pm

13ena edició del Festival de Concerts SIMFONIC

Nau km14 (Planta Baixa)

Diada de 100 concerts simultanis i gratuïts realitzats per més de 5.000 estudiants d’escoles de música a 100 racons de Catalunya i Balears.

Les actuacions tenen lloc a espais tant singulars com la Nau Bostik, la Casa Seat a Barcelona, el Pati de les Magnòlies a Girona, La Canonja de la Seu Vella a Lleida, Plaça de l’Àbsis de la Catedral a Tortosa, entre d’altres.

El Festival SIMFONIC us convida a gaudir d’una manera diferent dels espais singulars que amaguen les nostres ciutats amb tot tipus d’actuacions musicals. Només heu d’escollir a quin espai voleu anar i quin estil de música voleu escoltar. Està pensat per a tots els ciutadans: jovent, adults, persones grans i famílies que vulguin passar una tarda especial gaudint de bona música i participar d’un projecte de ciutat pioner i innovador.

Tots els estils musicals hi són presents: des de formacions de caire clàssic com orquestres simfòniques, música de cambra, recitals de piano, òpera i cant coral; fins a concerts de swing, grups de jazz i cors de gospel. Els més marxosos gaudiran de pop-rock, funk, rap o hip hop. I pels més alternatius, sessions de DJ’s i música electrònica o fins i tot música tradicional i popular.

El projecte neix l’any 2011 de la mà de l’Associació SIMFONIC amb la voluntat de visibilitzar la tasca que venen desenvolupant les escoles de música, convertint els joves músics en protagonistes. Aquest projecte és possible gràcies a la col·laboració de 243 entitats.

L’associació SIMFONIC neix l’any 2010 amb l’objectiu de vehicular l’organització del festival homònim i amb la missió de visibilitzar la tasca que realitzen les escoles de música.

Gratuït


Nau Bostik