Festa Convit/e- Fundació Mescladís

març 19 / 12:00 pm 7:00 pm

Tallers, activitats, música i gastronomia

PRESENTACIÓ DE LA Revista Convit/e

NÚM.1/ una mirada a la Catalunya negra

El proper 19 de març tindrà lloc a la Nau Bostik la presentació en societat del número 1 de la Revista Convit/e, una iniciativa sociocultural promoguda per la Fundació Mescladís.

Neix amb l’objectiu de crear espais de visibilització a través de diverses temàtiques, com la gastronomia, la restauració sostenible, l’economia social i solidària, la migració, la cultura o l’art.

La presentació de la revista es realitzarà en el marc de la Festa Convit/e, que acollirà tallers, activitats i música per a tothom! Obertura de portes a les 12:00

REVISTA CONVIT/E

La Revista Convit/e va néixer el setembre de 2022 amb el propòsit de parlar sobre els reptes socials i mediambientals de la societat; combinant art, acció i reflexió.

El número fundacional, el número 0, va comptar amb professionals com Román Yñán, Sonia Pulido, Hykso Lara, Gabi Martínez, Gemma Pinyol, Pedro Strukelj, Laura Veraguas o Nadia Hafid, que aportaven la seva mirada sobre el concepte de ‘punt de partida’.

Paral·lelament, es va engegar una programació d’activitats relacionades amb la cultura, la gastronomia, el cinema i el debat que s’han anat dut a terme entre setembre i febrer d’aquest any.

NÚMERO 1 DE CONVIT/E

NÚM.1/ ‘Una mirada a la Catalunya negra’ tracta sobre la diversitat de la negritud catalana i barcelonesa.

L’artista Agnes Essonti Luque ha estat la coordinadora i ha comptat amb la participació de Tania Safura Adam, Justo Bolekia, Sol Bela, Rahmata Dem Nije, Periferia Cimarronas, Viviane Ogou, Beatriz Doudu, Remei Sipi o Doctor Mackandal entre d’altres.

PROGRAMACIÓ DE LA FESTA CONVIT/E

Nau Bostik

C/Ferran Turné 1-11
Barcelona, Spain Spain
+ Mapa de Google
933 40 83 50
Visualitza el lloc web de Recinte