Exposició fotogràfica – PRIMARY

maig 16 / 10:00 am maig 28 / 5:00 pm

Primary – A primera línia de la desforestació

SALA AURELI GANDUL (PRIMER PLANTA BOSTIK CENTRAL)

L’exposició PRIMARY gira entorn de la destrucció dels boscos primaris tropicals; un problema ecològic global. Aquests ecosistemes són els majors reservoris de carboni del món i el seu destí està lligat a l’actual crisi climàtica. Al capdavant d’aquesta batalla global hi viuen homes i dones, moltes vegades pobres i desconeguts. Dones i homes que pateixen les conseqüències més dures de la desforestació fins a ser amenaçats, expulsats i fins i tot assassinats.

Alguns d’ells s’han convertit en defensa mediambientals que intenten mantenir a ratlla a la poderosa maquinària de destrucció global que busca treure profit econòmic dels ecosistemes més rics del món. Són homes i dones que lluiten cada dia una batalla en què tota la humanitat ens juguem el futur.

Exposició produïda per Ruido Photo i CREAF (Centre de Recerca Ecològica a Aplicació Forestal), amb el suport de la Generalitat de Catalunya-Departament de Cultura, la Nau Bostik i Territorios Libres i amb la col·laboració de Sigma.

HORARIS:
De dilluns a divendres de 10.00 h-14.00 h i 16.00 h-18.00 h.
Dissabtes segons els esdeveniments programats.


Fotografies de Pau Coll (fotografia i imatge participativa) Toni Arnau (fotografia i audiovisual) Edu Ponces (fotografia i periodisme)

Gratuït