Escola d’estiu 2022 – Candidatura d’unitat popular

L’escola d’estiu de la CUP, un espai de trobada i construcció política

L’edició d’enguany té com a objectiu bastir estratègies polítiques que donin resposta al difícil context polític i econòmic que vivim, posant el focus en la sobirania i la comunitat i entomant l’horitzó de les eleccions municipals com un dels principals reptes.

Amb ponents internacionals provinents de diferents nacions de l’estat, com Euskal Herria i Andalusia, o d’altres indrets d’Europa i els Estats Units d’Amèrica, i també de l’entorn sindical, feminista i ecologista, les taules reflexionaran i versaran sobre diferents pràctiques polítiques i sobre la recuperació de la sobirania, per a bastir alternatives al model capitalista patriarcal imperant. Jasbir Puar, Marcello Musto, Carlos Fernández Líria, Françoise Vergés i Ingrid Guardiola són alguns dels 60 ponents que hi participaran.

Abordarem temes clau per la construcció del nostre projecte com els límits i les potencialitats del municipalisme, així com l’actualitat de lluites centrals com l’ecologisme, el feminisme, l’antifeixisme i l’antiracisme, així com la construcció de la classe a través d’aquestes.

Perquè en temps foscos és més important que mai saber-nos juntes, ens trobem a l’escola d’estiu. Perquè la llibertat és un hàbit i només s’adquireix amb la pràctica, practiquem-la juntes!

INSCRIPCIÓNS

PROGRAMACIÓ