Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Debats sobre el futur de la Nau Bostik

març 27 / 6:00 pm 8:00 pm

Vine a la sessió informativa en la qual explicarem novetats sobre les intervencions urbanítstiques que es realitzaran entorn de la Nau Bostik. Es durà a terme a la Sala Roman Polankik de 18.00 a 20.00

Es tracta d’un debat ciutadà per definir com enfocar les intervencions a l’entorn de la Nau Bostik en el marc de la revisió de planejament que preveu mantenir-la com a equipament.

Cal inscripció prèvia, inscriu-te aquí

Una mica de context…

Actualment, l’entorn de la Nau Bostik ha esdevingut una nova zona de trobada de la Sagrera amb múltiples sectors i usos veïnals.

L’entorn de la Nau Bostik es tracta d’una antiga zona industrial de la Sagrera que acull encara un complex de 12 naus de propietat privada que resten afectades pel pla urbanístic Sant Andreu – Sagrera aprovat el 2004.

El planejament vigent preveu l’enderroc de la Nau Bostik per fer-hi, en la seva major part, una zona verda i en una petita franja habitatges i equipament. Aquest planejament no incorpora cap element de protecció ni de conservació per aquest conjunt de naus.

La voluntat del govern municipal es mantenir la Nau Bostik com a equipament, el que implicaria una modificació del planejament vigent per tal de preservar-la.

La finalitat d’aquesta intervenció és:

  • Continuar dotant el barri d’equipaments de referencia a nivell de ciutat
  • Mantenir el patrimoni industrial del barri de la Sagrera, que progressivament s’ha anat perdent.
Gratuït Gratuït

Nau Bostik Sala Roman Polankik

C/ Ferran Turné 1-11
Barcelona, Spain
+ Mapa de Google
933 40 83 50
Visualitza el lloc web de Recinte