BCN Coffee Adwads 2023

setembre 29 / 10:00 am octubre 1 / 10:00 pm

Els Barcelona Coffee Awards tornen amb més força que mai!

Els Barcelona Coffee Awards (BCA) tornen! Després de l’èxit del seu any inaugural, aquest extraordinari esdeveniment promet captivar un cop més als entusiastes del cafè. Ubicat a la Nau Bostik, l’esdeveniment promet una experiència sensorial on els amants i fanàtics del cafè podran gaudir del cafè elaborat pels baristes més creatius i visionaris.
El festival és dura a terme del 29 de setembre a l’1 d’octubre.

Marques reconegudes com SlayerOatlyFaemaBWTSquare i més de 60 marques del sector del cafè i 30 torrefactors s’uneixen de nou per patrocinar els BCA, reunint els millors baristes, torrefactors de cafè i aficionats en una vibrant i col·laborativa celebració del cafè.

Entrada 1 dia 6€ – Entrada 3 dies 25€

Que hi ha de nou?

Torrat en viu, premis, activitats i competicions de baristes

Les competicions de cafè ara estan obertes a baristes i torrefactors de tota Espanya, amb la possibilitat de guanyar més de 10.000 € en efectiu i premis en diverses categories. L’esdeveniment més nou presenta una competició de torrat de cafè en dues etapes, que permet als participants mostrar les seves tècniques individualitzades i creatives de torrat.

El festival destacarà els professionals i baristes del cafè en una competició on competiran per obtenir el desitjat títol dels BCN Coffee Awards en més de 15 categories diferents. A més, Oatly organitzarà la ronda final del campionat nacional d’art del falte, on els assistents podran animar als competidors.

Els convidats podran gaudir d’un torrat en viu amb els patrocinadors de l’esdeveniment, un parc d’atraccions ple de jocs únics, activitats interactives amb els patrocinadors, un espai dedicat perquè els nens juguin i el llançament exclusiu de productes de companyies de cafè.

Els BCN Coffee Awards també s’associaran amb empreses de bicicletes locals i l’empresa de motos elèctriques YEGO, per promoure que la gent agafi el transport ecològic per arribar al lloc de l’esdeveniment.

Amb més de 30 torrefactors d’Espanya i diversos països europeus, els assistents tindran l’oportunitat de provar una gran varietat de sabors, aromes i cafès creatius. L’esdeveniment també comptarà amb representants de diferents països productors de cafè verd, la qual cosa permetrà als convidats experimentar nous sabors.

Als BCN Coffee Awards d’aquest any s’inclourà diverses opcions de menjar i beguda. Els venedors de menjar són: Antonia’s Burger and WineJuice Dudes, Duval Buns & Coffee i The Dirty Vegans, a més d’altres establiments amb pizzes, dolços i pastissos. A més, el festival oferirà una selecció acuradament curada de begudes, incloent-hi cervesa, vi, vermut i còctels. Tot el menjar presentat a aquest esdeveniment tindrà al menú almenys un element amb cafè com a ingredient.

El públic podrà explorar les últimes tendències, avenços i desenvolupaments del cafè mentre apassionats professionals comparteixen el seu ofici amb els convidats a través de tallers i conferències.

Aquest esdeveniment cultural immersiu comptarà amb música en viu, art, disseny i activitats interactives. Els BCA són una oportunitat extraordinària perquè turistes, locals i amants del cafè explorin l’art de l’elaboració del cafè en la seva màxima expressió.

Per a més informació visita:

www.bcncoffeeguide.com
https://bcncoffeeawards.com/es/

6€ – 25€