Assemblea Catalana per la Transició Ecosocial

juliol 6 / 5:00 pm 8:30 pm

Neix l’Assemblea Catalana per la Transició Ecosocial

Nau Km14 (Planta Baixa)

Dijous 6 de juliol de 17h a 20.30h tindrà lloc l’Assemblea Catalana per la Transició Ecosocial a la Nau Km14 de la Nau Bostik.

La iniciativa sorgeix d’un procés de reflexió dels col·lectius i entitats que van impulsar el Fòrum per la Transició Ecosocial celebrat el febrer passat. Amb 5 grans objectius, cercarà esdevenir una eina d’articulació i d’incidència pública per a l’impuls d’una transició ecològica justa, democràtica i ecofeminista.


1. Ser una veu en el debat públic sobre la transició ecosocial, fer incidència política i generar un relat atractiu sobre la transició.

2. Desenvolupar un programa polític compartit a partir del manifest i dels 17 blocs temàtics presentats al Fòrum, i cohesionar els moviments socials al voltant d’una visió comuna de transició ecosocial.

3. Afavorir processos de transició ecosocial des de l’àmbit local, mitjançant la creació d’Assemblees Locals per la Transició Ecosocial.

4. Afavorir la coordinació estratègica entre totes les lluites de resistència per acordar dates i mobilitzacions clau, i evitar duplicitats.

5. Fer seguiment i recolzar el desplegament d’accions derivades dels 5 eixos de treball del Fòrum i de les organitzacions i entitats membres de l’Assemblea.

Més d’un centenar de persones i col·lectius ja s’hi han inscrit. 

Inscripcions aquí!
Gratuït