Revista 5W, la nova incorporació a la Bostik

Revista 5W: un mitjà amb mirada global

Es tracta d’una revista de periodisme narratiu i fotografia llançada el 2015 per un grup de periodistes independents, on es plasmen cròniques a llarga distància per entendre el món. És una aposta radical per la narració i la imatge i compta amb les millors firmes de la informació internacional.

5W parla de cultura, conflictes, drets humans, migracions, moviments socials, gènere, salut, poder i planeta. Tenen una xarxa de col·laboradors desplegada per Àfrica, Amèrica, Àsia, Europa i Orient Mitjà per explicar el que passa a tot el món.

Des del seu naixement el 2015, 5W s’ha distingit per la qualitat dels continguts i ha rebut nombrosos premis. Actualment compten amb més de 4.600 socis/es i la xifra continua en augment. Creen continguts per al públic general i també exclusiu per els socis/es a través d’un mur de pagament.

La seva última publicació ha estat el “Núm 8: Agua” una revista dedicada a un dels nostres recursos més preuats, el qual se’ns escapa entre els dits.

El senzill gest d’obrir l’aixeta, que simplifica tant la vida a milions de persones, és una expressió de la desigualtat del món. No haver de pensar en l’aigua és un privilegi. És per això que hem dedicat aquesta revista a l’aigua. Perquè se’ns escorre entre els dits. I perquè la seva força, malgrat tot, ens dóna esperança“- (Revista 5W).

més informació