Coworking

El Coworking de la Nau Bostik és un espai de treball creatiu pensat per professionals de la cultura, de l’art i de l’àmbit social. Està ubicat a la segona planta de la Nau Bostik, la qual cosa permet combinar espais diàfans, vistes panoràmiques i llegat industrial amb totes les comoditats d’un espai de treball polivalent.

El coworking consta d’un espai d’estudi comú, dues sales de reunions i una petita zona de cuina. Està connectat amb els espais d’Azimut 360 i Prollema. A més, té accés directe a la Sala Mirador, el nou espai diàfan de la Nau Bostik. A través d’aquest espai pretén fomentar una manera d’estar, treballar i créixer en comunitat. Els coworkers donen suport als projectes dels residents a través de la difusió, del suport a la creació i del desenvolupament d’un espai ideal per al creixement de col·laboracions i sinèrgies conjuntes.

GALERIA


SALA DE REUNIONS- SALA KLEIN

Dins del Coworking, podem trobar la Sala Klein, una petita sala de reunions i de trobada. S’accedeix directament des del Coworking i la finestra comunica amb una sala de trobada de la cooperativa d’Azimut 360. Consta d’una taula rodona, quatre cadires, una gran estanteria, nevera, microones i cafetera!


UBICACIÓ