Mescladís Bostik

Mescladís Bostik és un espai soci gastronòmic no lucratiu, amb una proposta formativa, solidària, inclusiva i comunitària. És el resultat de la trobada d’una iniciativa d’economia social i solidària reconeguda, la Fundació Mescladís, amb l’entitat sociocultural de gestió comunitària consolidada d’alt impacte com és la Nau Bostik.

Mescladís Bostik es planteja contribuir a eradicar la pobresa treballant per la inserció laboral de persones en exclusió social des d’una proposta de restauració sostenible. Al costat del teixit associatiu, empresarial i el sector públic, fomenta oportunitats laborals de col·lectius vulnerables promovent la reducció de les desigualtats. Així mateix, contribueix a la cohesió treballant la convivència i el coneixement mutu de la diversitat cultural del barri.

Aquest treball es veurà reforçat en unir forces amb una iniciativa potent i compromesa socialment com és la Nau Bostik.

HORARIS
De dilluns a divendres d’11:00 a 20:00 i dissabtes i diumenges d’11:00 fins 22:00 (aproximadament).

GALERIA

Mescladís Bostik persegueix els objectius següents:

  • Ampliar el Programa de formació i inserció sociolaboral “Cuinant Oportunitats” sumant un nou centre de formació i pràctiques.
  • Actuar com a espai d’inclusió social mitjançant la contractació de persones en exclusió social.
  • Fomentar la cohesió social i el desenvolupament comunitari del barri La Sagrera a través de les activitats de la dinamització de lespai i activitats de sensibilització.
  • Promoure un consum responsable i sostenible. Mescladís es posiciona com un model de restauració sostenible.
  • Aportar a l’economia del projecte Mescladís en general, per assegurar la seva sostenibilitat econòmica, reforçar les seves activitats i aconseguir més impacte social.

UBICACIÓ