Inauguració Mescladís Bostik

Inauguració Mescladís Bostik

El proper dissabte 12 de novembre, s’inaugura Mescladís Bostik, el nou bar de Mescladís ubicat al passatge de la Nau Bostik.

Vine a gaudir de la inauguració del bar on podràs tastar les tapes i begudes que ofereix Mescladís en aquest espai tan càlid. 

Terrassa del bar Mescladís Bostik
Terrassa del bar Mescladís Bostik

Data

12/11/2022

Horari

12:00-20:00

On

Nau Bostik, La Sagrera (Barcelona)

Estació de metro: La Sagrera (Línia Blava i Vermella)

Bus: 34 / 126 / B24 / H8 / N9 / V29 / V31

Mescladís és una entitat sense ànim de lucre que té la voluntat de contribuir a la cohesió social a través d’una economia solidària, cuina, drets i oportunitats per tots i totes.

Logotip de la Fundació Mescladís

Aquest horitzó de cohesió social i de ciutadania multicultural, es construeix des de la seva iniciativa principal: el Programa Cuinant Oportunitats. Ofereixen formació de cambrers i ajudants de cuina a col·lectius privats d’oportunitats, especialment immigrants.

Lluiten per combatre les arrels de la por al diferent, ajudar a promoure nous consensos socials des del diàleg, la trobada i la diversitat com a valor i el dret a migrar com a principi.

Es basen en un compromís amb el consum responsable i sostenible, conscients que les injustícies en les relacions nord-sud i les precàries condicions de vida a les societats d’origen, tornen dramàtica la realitat migratòria.

Per més informació de la fundació