Equip Gestió

Jorge Sánchez

Educador social i tècnic en imatge i so de formació, membre de l’equip de gestió de la Nau Bostik. Vinculat des de fa molts anys a la gestió comunitària i als moviments socials i veïnals de Barcelona. A la Bostik a banda de formar part de l’equip gestor, s’encarrega de la formulació de projectes, memòries i relacions amb l’administració. Ara vinculat al 100% per construir i transformar la Bostik en un referent comunitari al barri.

Nora Grijalba

Dissenyadora gràfica i cap del departament de comunicació.

Pablo Arnau

Gestor i programador Cultural. Referent de territori i de la programació de la Sala KM14. Originari de La Sagrera i arrelat als moviments socials de la ciutat.

Pablo Pérez

Gestió i producció d’esdeveniments.

Impulsor

Xavier Basiana

Fotògraf i arquitecte, alma mater de la Nau Bostik. Gràcies a la seva empenta, energia i dedicació és possible el projecte de la Nau Bostik.

Nascut a Manresa (1953), és un apassionat de la Sagrera, on viu des dels 17 anys i en fa més de 40 anys que està vinculat al moviment associatiu del barri. Ha estat implicat en una gran diversitat de tasques, tant a títol personal com relacionades amb l’Associació de Veïns i en àmbits molt diversos. El desembre de 1997 va adquirir una fàbrica antiga a la Sagrera que va restaurar per convertir-la en centre cultural: la Nau Ivanow. Al 2010 la va donar a l’ajuntament i va passar a ser una fàbrica de creació. Va continuar amb la gestió de l’Espai 30, naus annexes a la Nau Ivanow que va reconvertir en espais culturals en l’actualitat Ateneu Sagrerenc. Va ser guardonat amb la Medalla d’Honor de Barcelona el 2009. Actualment fundador de la Fundació Basiana Vers.

Col·laboradors


Roman Pons “Polankik”

Gestiona la Nau Roman Polankik, responsable del manteniment de l’espai.


Juliet Monstropo

Produccions Monstropo

  • Instagram


Aureli Gandul

Soci fundador de PhotoSagrera, responsable del manteniment de l´estudi fotogràfic i col·labora en les tasques de logística.


David Suñol

Editor de vídeo, càmera i fotògraf freelance. Aterra a la Nau Bostik gràcies als amics de Bostik Produccions on comparteix un espai de treball. Content de formar part del col·lectiu “resident” tan compromès en la difusió de l’art i la cultura i emocionat per viure en primera persona el futur d’aquest espai en constant evolució.

Eli Crego

Tècnica en comunicació. Redacció i actualització del contingut web, gestió de les xarxes socials i màrqueting digital.


Nau Bostik