Qui som

Resum i motivació

La Nau Bostik pretén ser un referent en l’activitat cultural que es duu a terme al barri de La Sagrera. Amb la intenció de donar cobertura a la necessitat d’espais per a la dinamització social i cultural del barri, es vol oferir un gran lloc de trobada per a entitats i veïns, i molt especialment per a totes aquelles persones que tinguin interès en les manifestacions culturals de tota mena i ganes de compartir-les i exterioritzar-les.

El projecte de la Nau Bostik sorgeix amb la voluntat d’impulsar i donar visibilitat a tot tipus d’activitats relacionades amb la cultura i el lleure, tot mantenint els principis de diversitat i sostenibilitat com a línies mestres, i buscant alhora d’erigir-se com a plataforma per a la difusió de la informació i del coneixement.

Visualitzem aquesta nova iniciativa com la consolidació d’un lloc de referència per al veïnat i les entitats de La Sagrera on fomentar i facilitar la seva acció social i cultural, tot implicant-los alhora en la participació i la gestió dels espais. Sempre que sigui possible, volem que la nostra tasca es realitzi en col·laboració amb els actors socioculturals del barri, amb els quals trobarem interessos compartits. Aquest esforç comú ajudaria a l’enriquiment del moviment associatiu de La Sagrera, amb l’oferta de noves i diverses opcions a tots els veïns.

El nostre origen i arrelament sagrerencs, però, no són impediments per a la projecció que volem donar a tot el seguit d’iniciatives que impulsem.

Els continguts i els valors que volem difondre tenen un abast tan extens que esperem esdevenir, amb els anys, una opció i una referència per a Barcelona i tota Catalunya.

Xavier Basiana i Vers  |  GESTIÓ CULTURAL


Equip de gestió

Jorge Sanchez
Coordinació

Pablo arnau
dinamització

Nora grijalba
comunicació

Pablo Pérez
PRODUCCIÓ

romina maldonado
administració

Impulsor

Xavier basiana

Col.laboradors

Roman “Polankik”

.

David Suñol

.

Aureli Gandul

.

joan linux