Trobada de Sòcies de Sostre Cívic

Primera trobada de sòcies de Sostre Cívic

El 6 de maig de 2023 a la Nau Bostik de Barcelona es va celebrar la primera Trobada de sòcies de Sostre Cívic , una jornada per cohesionar la base social i enfortir el treball transversal entre les diferents tipologies de sòcies.

Sòcies és una societat autoorganitzada de Sostre Cívic per garantir el dret a l’habitatge a través de la via cooperativa. Es van unir més de 100 sòcies a la Nau Bostik per aprendre a fer més i millor Habitatge Cooperatiu assequible, feminista, ecologista i sostenible. Cada persona sòcia de Sostre Cívic ajuda a fer créixer l’entitat! Només a partir de la força dels socis i sòcies de la cooperativa poden construir un futur més just i sostenible pel que fa a l’habitatge. 

SOSTRE CÍVIC

A Sostre Cívic apostem per l’habitatge cooperatiu en cessió d’ús com a alternativa per accedir a l’habitatge, ja que garanteix el dret a l’habitatge a llarg termini i surt del model actual que impulsa la propietat privada com a règim majoritari de tinença. Amb la cessió d’ús, la titularitat de la propietat és col·lectiva i recau en l’entitat, i les persones sòcies tenen el dret de viure indefinidament en els habitatges cooperatius.

GALERIA

Fotografies de Sostre Cívic


Nau Bostik