Premsa- VIII Congrés d’Economia Feminista

Telenotícies migdia TV3 17/03/2023

LA VANGUARDIA

L’economia feminista replanteja el sistema socioeconòmic actual

El diari la Vanguardia ha dedicat un article sobre el 8è Congrés d’Economia Feminista que està tenint lloc a la Nau Bostik, redactat per Gemma Martí, periodista freelance, sociòloga i redactora.

L’article se centra en l’explicació del congrés en termes generals, destaca quin és el seu objectiu i l’objecte d’estudi, la digitalització de l’economia, la qual és analitzada des d’una perspectiva feminista. S’emfatitza la importància de l’existència d’espais on s’analitzin, revisin i reivindiquin les desigualtats existents en els diversos àmbits de la societat des d’una perspectiva feminista.

Alhora, menciona quins són els eixos principals del congrés i inclou una entrevista amb la Directora de la Càtedra Barcelona UOC en economia digital, Mayo Fuster Morell.

Llegir l’article complet

EL PUNT AVUI

Barcelona acull un congrés internacional sobre economia feminista

El diari El Punt Avui ha publicat un article del 8è Congrés d’Economia Feminista que s’està duent a terme a la Nau Bostik. L’article està redactat per Laia Bruguera, periodista en Diari ElPuntAvui. Emfatitza com la revolució digital ha perpetuat i accentuat les desigualtats de gènere.

Llegir l’article complet

PÚBLIC

Barcelona acollirà aquesta setmana el Congrés d’Economia Feminista, que reunirà més de 400 persones

El diari Públic anuncia el proper esdeveniment que tindrà lloc a la Nau Bostik del 16 al 18 de març; el Congrés d’Economia Feminista, una trobada internacional que reunirà més de 400 persones.

El Congrés se centrarà en l’àmbit digital i és la primera vegada que se celebra a la capital catalana. Hi participaran personalitats com Flora Partenio, Catherine D’Ignazio, Sasha Costanza-Chock, Yayo Herrero i Alex Hache.

Llegir l’article complet

TV3- 324

El Congrés d’Economia Feminista reunirà aquesta setmana més de 400 participants de 50 països a Barcelona

TV3 ha publicat un breu sobre el 8è Congrés Feminista que s’està desenvolupant a la Nau Bostik.

Llegir el breu complet

Ajuntament de Barcelona

El primer Congrés d’Economia Feminista a Barcelona reunirà més de 400 participants de 50 països

Llegir l’article complet